Udskiftning af døre

vi har mere end 15 års erfaring

Udskiftning af døre tilbydes af professionelt firma

Trænger dine døre til at blive udskiftet? Så kan du med fordel kontakte Jørn Laursen Tømrerservice, som står klar til at varetage enhver opgave inden for udskiftning af døre. Vi står til rådighed hos kunder i og omkring Greve, Solrød og Vallensbæk, men vi kommer også gerne uden for disse områder.

Her på siden finder du et professionelt firma med stor erfaring inden for branchen. Vi er klar til at rykke ud og hjælpe dig med montering af nye døre både indvendigt og udvendigt. Nye døre kan få dit hjem til at se helt anderledes ud ved at give det et opfriskende og mere moderne look.

Kontakt os nu

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.


  Galleri

  Vi har stor erfaring med udskiftning af døre

  Vi har løst mange forskellige opgaver inden for udskiftning af døre hos tilfredse kunder og kan derfor med stor sandsynlighed også hjælpe dig. Vi tilbyder udskiftning af alle typer af døre, så du bør ikke tøve med at kontakte os for hjælp.

  Vi samarbejder med fem forskellige firmaer:

  • Velfac
  • Outline
  • KPK
  • ​STM

  Vi er et pålideligt firma, som altid leverer kvalitets-løsninger til aftalt tid og pris. Uanset om der er tale om en udskiftning af alle indvendige døre i dit hjem eller blot en enkelt dør, så kan du forvente en fordelagtig pris samt en holdbar løsning.​

  Kontakt os for at høre om dine muligheder

  Vil du høre mere om dine muligheder samt vores priser, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står klar til at hjælpe, hvor der er brug for det.

  Du kan kontakte os på telefon 20 89 18 85 eller på mail jl-tomrerservice@hotmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud til dig.

  Læs anmeldelser

  Det siger vores kunder

  Indvendige til udvendige tagrender og mere

  Vi har haft en god oplevelse af JL Tømrerservice fra start til slut. Jeg skrev en mail vedr. vores opgave og blev kontaktet kort efter. Jørn kom ud samme uge og kiggede for at give tilbud og vi modtog tilbuddet dagen efter. Helt ekstraordinært efter vores erfaringer med håndværkere. Hele processen har været super god, kvaliteten har været høj og der blev løbende afstemt hvad der skulle laves og hvordan, så tingene blevet lavet efter aftale. Jørn har også været yderst behagelig at have gående og gav hele tiden info om opgaven.

  Ny tagryg

  Jørn kan være stolt. Hans håndværk, kommunikation, pris, punktlighed er til UG med kryds og slange. Alt forløber som det skal, der bliver talt løsninger igennem og masser af kommunikation gennem forløbet fra tilbud til afslutning. Og han efterlader steder som han fandt det, pænt og ryddet. Super med billeder af udført arbejde og telefonisk kontakt hvis/når der opstår uventede situationer. Jeg anbefaler varmt Jørn.

  Nyt hegn

  Jørn var god til at oplyse om en forventet opstart og holdte os opdateret med hvornår der blevet leveret materialler og om opstartsdatoen ændrede sig. Han var god til at snakke tingene igennem og få bekræftet form på hegn, højden mv. så vi fik det ønskede resultat. Han har generelt været meget behagelig at samarbejde med og leveret et flot håndværk. Kan stærkt anbefale Jørn til andre.

  Vi er sociale!

  Følg med på Facebook og Instagram

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

  FB mockup

  Indhent et tilbud