STØJHEGN / PLANKEVÆRK​

vi har mere end 15 års erfaring

STØJHEGN / PLANKEVÆRK​

​Hos JL Tømrerservice tilbyder vi kraftige hegn i fordelagtige pakkeløsninger, som gør det nemt at bestille og montere. Vores Tømrerfirma er beliggende i Greve nær Vallensbæk og Solrød, hvilket betyder at vi tilbyder levering og montering på hele Sjælland.

Plankeværk i grøn trykimprægneret leveres fra Frøslev træ, som er en dansk producent, der har til huse i Padborg. Du vil derfor opleve en høj kvalitetsstandard i materialerne. Vores stolper leveres i trykimprægneret klasse A, hvilket betyder at de er godkendt til at komme i jorden (NTR klasse A) vores hegnsbrædder leveres i klasse A/B, hvilket betyder at de er godkendt til jordkontakt, men ikke godkendt til at komme i jorden. Materialerne er i bedste danske kvalitet.

Bestil hegn

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

  TEKNISK INFORMATION VANDRET PLANKEVÆRK

  • Hegnsbrædder måler 19x100mm x 180cm (kraftige brædder)
  • Lægter måler 38x57mm leveres i længden ca. 2 meter
  • Stolpe måler 97x97mm x 300cm (trykimprægneret efter de høje NTR standarder kl. A)
  • Stolpehat galvaniseret 97x97mm

  TEKNISK INFORMATION LODRET PLANKEVÆRK

  • Hegnsbrædder måler 19x100mm x 180cm (kraftige brædder)
  • Reglar måler 45x95mm leveres i længden ca. 2 meter (skæres til på stedet)
  • Stolpe måler 97x97mm x 270cm (trykimprægneret efter de høje NTR standarder kl. A)
  • Stolpehat galvaniseret 97x97mm

  KONTAKT OS FOR MERE INFO

  Hvis du vil vide mere om vores blokhus hegn eller leveringstid skal du ikke tøve, med at kontakte os. Som sagt hjælper vi også gerne med monteringen af hegnet. Se vores priser for montering her. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 20 89 18 85, skrive en mail til jl-tomrerservice@hotmail.com eller ved at bruge kontaktformularen.

  Blokhus

  Læs anmeldelser

  Det siger vores kunder

  Indvendige til udvendige tagrender og mere

  Vi har haft en god oplevelse af JL Tømrerservice fra start til slut. Jeg skrev en mail vedr. vores opgave og blev kontaktet kort efter. Jørn kom ud samme uge og kiggede for at give tilbud og vi modtog tilbuddet dagen efter. Helt ekstraordinært efter vores erfaringer med håndværkere. Hele processen har været super god, kvaliteten har været høj og der blev løbende afstemt hvad der skulle laves og hvordan, så tingene blevet lavet efter aftale. Jørn har også været yderst behagelig at have gående og gav hele tiden info om opgaven.

  Ny tagryg

  Jørn kan være stolt. Hans håndværk, kommunikation, pris, punktlighed er til UG med kryds og slange. Alt forløber som det skal, der bliver talt løsninger igennem og masser af kommunikation gennem forløbet fra tilbud til afslutning. Og han efterlader steder som han fandt det, pænt og ryddet. Super med billeder af udført arbejde og telefonisk kontakt hvis/når der opstår uventede situationer. Jeg anbefaler varmt Jørn.

  Nyt hegn

  Jørn var god til at oplyse om en forventet opstart og holdte os opdateret med hvornår der blevet leveret materialler og om opstartsdatoen ændrede sig. Han var god til at snakke tingene igennem og få bekræftet form på hegn, højden mv. så vi fik det ønskede resultat. Han har generelt været meget behagelig at samarbejde med og leveret et flot håndværk. Kan stærkt anbefale Jørn til andre.

  Vi er sociale!

  Følg med på Facebook og Instagram

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

  FB mockup

  Indhent et tilbud