FT SYSTEMHEGN SOM PAKKELØSNING

vi har mere end 15 års erfaring

​FT SYSTEMHEGN

​Hos JL Tømrerservice tilbyder vi kraftige Hegn i fordelagtige pakkeløsninger, som gør det nemt at bestille og montere. Vores Tømrerfirma er beliggende i Greve nær Vallensbæk og Solrød, hvilket betyder at vi tilbyder levering og montering på hele Sjælland.

​FT Systemhegn er et koncept, der gør det nemt for dig at skabe et hegn i det format og design, du ønsker. Vi sørger for, at kvaliteten og holdbarheden er blandt de bedste på markedet, og at du nemt selv kan montere dit gør det selv hegn.
Vi kalder det FT Systemhegn, fordi alle elementer passer sammen, uanset hvordan du vælger at sammensætte dem. Det betyder, at du også kan anvende løsningen til meget andet end hegn – kun fantasien sætter grænser.

Vi har med andre ord tænkt på alt i designet, og derfor får du også en løsning, der er optimeret det udendørs træ til det danske vind og vejr, uden at gå på kompromis med miljøet. Det betyder en stærk løsning, der kan danne rammen om din bolig og gør det selv hegn mange år frem i tiden.

Bestil hegn

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

  SYSTEMHEGN INFORMATION

  Vi kalder vores garanti for FT Premium og det betyder ganske enkelt, at vi giver 20 års holdbarhedsgaranti på alle trædele i FT Systemhegn (sibirisk lærk undtaget).
  Garantien omfatter trykimprægneret- og malet hegn.

  Vi trykimprægnerer selv vores træ, og det gør vi efter standarderne foreskrevet af Nordisk Træbeskyttelsesråd (NTR). Disse standarder opdeles i forskellige klasser, alt efter hvad træet skal bruges til, og dette kontrolleres af NTR. Frøslev Systemhegn imprægneres helt ind til kernen. Derfor tør vi godt give 20 års garanti på dit premium træ.

  ​Et Frøslev Systemhegn er den perfekte måde at understrege miljø og rum i haven, skabe læ eller afskærme fra omverdenen – havehegn i en smuk udførsel med kvalitetstræ sikrer en finish, der matcher dit hjem. Og så er vi så sikre på kvaliteten og holdbarheden på Frøslev Systemhegn, at vi giver 20 års holdbarhedsgaranti.

  ​Se katalog fra Frøslev Systemhegn.

  DESIGN DIT EGET FT SYSTEMHEGN
  Med Frøslev Systemhegn kan du vælge mellem 6 forskellige profiltyper og skabe præcis det udtryk, du ønsker. Alt passer sammen, så det er nemt at skræddersy dit nye hegn.
  Du kan vælge mellem traditionel grøn- eller brunimprægneret fyr, sibirisk lærk og malede profiler.

  Brunimprægneret fyr har en varm brun nuance, ubehandlet sibirisk lærk har en smuk gylden glød og de malerbehandlede profiler er udført i gran af høj kvalitet.

  KONTAKT OS FOR MERE INFO

  Hvis du vil vide mere om vores blokhus hegn eller leveringstid skal du ikke tøve, med at kontakte os. Som sagt hjælper vi også gerne med monteringen af hegnet. Se vores priser for montering her. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 20 89 18 85, skrive en mail til jl-tomrerservice@hotmail.com eller ved at bruge kontaktformularen.

  Blokhus
  Systemhegn

  Dobbelt Klinkhegn​

  ​En klassisk profil med et symmetrisk design. Glat på den ene side og ru på den anden.

  Fugehegn

  V fuge pakkeløsning

  Profilens kantede og enkle design giver et anderledes udtryk​.

  Facethegn

  Facet profilhegn

  ​Et unikt V-fuge profil med lodrette udfræsninger.

  Raftehegn

  Raftehegn

  ​Et markant profil, der som udtryk minder om de gamle raftehegn.

  Blokhus

  Blokhus pakkeløsning

  Massivt og behageligt afrundet profil, som minder om et typisk bjælkehus.

  Skyggefuge

  Skyggefuge pakkeløsning

  Anderledes profildesign med drypnæse, der befordrende lang holdbarhed.

  Læs anmeldelser

  Det siger vores kunder

  Indvendige til udvendige tagrender og mere

  Vi har haft en god oplevelse af JL Tømrerservice fra start til slut. Jeg skrev en mail vedr. vores opgave og blev kontaktet kort efter. Jørn kom ud samme uge og kiggede for at give tilbud og vi modtog tilbuddet dagen efter. Helt ekstraordinært efter vores erfaringer med håndværkere. Hele processen har været super god, kvaliteten har været høj og der blev løbende afstemt hvad der skulle laves og hvordan, så tingene blevet lavet efter aftale. Jørn har også været yderst behagelig at have gående og gav hele tiden info om opgaven.

  Ny tagryg

  Jørn kan være stolt. Hans håndværk, kommunikation, pris, punktlighed er til UG med kryds og slange. Alt forløber som det skal, der bliver talt løsninger igennem og masser af kommunikation gennem forløbet fra tilbud til afslutning. Og han efterlader steder som han fandt det, pænt og ryddet. Super med billeder af udført arbejde og telefonisk kontakt hvis/når der opstår uventede situationer. Jeg anbefaler varmt Jørn.

  Nyt hegn

  Jørn var god til at oplyse om en forventet opstart og holdte os opdateret med hvornår der blevet leveret materialler og om opstartsdatoen ændrede sig. Han var god til at snakke tingene igennem og få bekræftet form på hegn, højden mv. så vi fik det ønskede resultat. Han har generelt været meget behagelig at samarbejde med og leveret et flot håndværk. Kan stærkt anbefale Jørn til andre.

  Vi er sociale!

  Følg med på Facebook og Instagram

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

  FB mockup

  Indhent et tilbud