RAFTEHEGN SOM PAKKELØSNING

vi har mere end 15 års erfaring

RAFTEHEGN

Hos JL Tømrerservice tilbyder vi kraftige raftehegn i fordelagtige pakkeløsninger, som gør det nemt at bestille og montere. Vores tømrerfirma er beliggende i Greve nær Vallensbæk og Solrød, hvilket betyder at vi tilbyder levering og montering på hele Sjælland.

Vi har gjort det meget nemt for vores kunder at bestille og montere et raftehegn. Vi laver forskellige pakkeløsninger, så man nemt kan sammensætte sit eget personlige hegn. Vores raftehegn kan bestilles i grøn trykimprægnering eller med bark i en højde af 120, 150 eller 180 cm. Når du indhenter et tilbud består pakken af skruer stolpebeton stolper samt rafter. Hegnet har mange funktioner – det kan for eksempel benyttes til, læ, afskærmning, adskillelse, opdeling, hygge, terrassehegn, forhavehegn, skelhegn m.m.

Bestil hegn

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

  TEKNISK INFORMATION

  Et raftehegn er et hegn lavet ud af såkaldte rafter – tynde, lige træstammer, hvor alle sidegrene er hugget af. Traditionelt er en rafte af gran og med bark, men i dag findes der mange forskellige muligheder:

  Rafter: Trykimprægneret Rafter / Lærke Rafter/ bark
  Ø6 200 cm Klasse AB
  Stolper: Ø10/Ø12 – 200 / 300 cm
  Runde Trykimprægneret stolper Klasse A
  Info: Kl. A Pæl = holdbarhed i jord, ca. 20-25 år

  VARIANTER

  • Grøn tryk imp Klasse AB NTR
  • Brun tryg imp Klasse AB NTR
  • Sibirisk Lærketræ

  GØR DET PERSONLIGT, DESIGN DIT EGET RAFTEHEGN

  Du kan selv bestemme, hvordan dit hegn kommer til at se ud i sidste ende, for der er mange forskellige muligheder for valg af rafter og stolper. Du kan blandt andet vælge mellem:

  • ​Vandrette og lodrette rafter
  • Runde stolper og H stolper
  • Barkrafter eller trykimprægnerede rafter
  • Hegn med rafter i hver eller hver anden række

  HVAD KOSTER RAFTEHEGN PR. METER?

  Prisen på dit hegn kan du se i boksen ovenover. Når du har valgt den ønskede længde, højde og materiale vil der blive udregnet en pris. Herudover kan du også tilføje skruer og stolpebeton til din bestilling. Dette vil selvfølgelig blive lagt oven i prisen.

  KONTAKT OS FOR MERE INFO

  Har du brug for mere information om vores raftehegn eller leveringstid? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder som sagt også levering og montering. Vi er medlem af byg garanti, hvilket sikrer dig høj kvalitet og garanti.

  ​Du kan kontakte os på telefon 20 89 18 85, via mail til jl-tomrerservice@hotmail.com eller ved at bruge kontaktformularen.​

  Raftehegn

  Læs anmeldelser

  Det siger vores kunder

  Indvendige til udvendige tagrender og mere

  Vi har haft en god oplevelse af JL Tømrerservice fra start til slut. Jeg skrev en mail vedr. vores opgave og blev kontaktet kort efter. Jørn kom ud samme uge og kiggede for at give tilbud og vi modtog tilbuddet dagen efter. Helt ekstraordinært efter vores erfaringer med håndværkere. Hele processen har været super god, kvaliteten har været høj og der blev løbende afstemt hvad der skulle laves og hvordan, så tingene blevet lavet efter aftale. Jørn har også været yderst behagelig at have gående og gav hele tiden info om opgaven.

  Ny tagryg

  Jørn kan være stolt. Hans håndværk, kommunikation, pris, punktlighed er til UG med kryds og slange. Alt forløber som det skal, der bliver talt løsninger igennem og masser af kommunikation gennem forløbet fra tilbud til afslutning. Og han efterlader steder som han fandt det, pænt og ryddet. Super med billeder af udført arbejde og telefonisk kontakt hvis/når der opstår uventede situationer. Jeg anbefaler varmt Jørn.

  Nyt hegn

  Jørn var god til at oplyse om en forventet opstart og holdte os opdateret med hvornår der blevet leveret materialler og om opstartsdatoen ændrede sig. Han var god til at snakke tingene igennem og få bekræftet form på hegn, højden mv. så vi fik det ønskede resultat. Han har generelt været meget behagelig at samarbejde med og leveret et flot håndværk. Kan stærkt anbefale Jørn til andre.

  Vi er sociale!

  Følg med på Facebook og Instagram

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

  FB mockup