Fibercement til facaden

vi har mere end 15 års erfaring

Fibercement

​Er det blevet tid til en facaderenovering? Eller ønsker du at give husets facade et nyt look? Så står vi hos Jørn Laursen Tømrerservice klar til at hjælpe dig.

Vi har bl.a. specialiseret os i facadebeklædning med fibercement, som vi udfører for kunder i områderne omkring Greve, Solrød og Vallensbæk.

Hvad er fibercement?

Fibercement er et vedligeholdelsesfrit materiale, hvilket gør det særlig velegnet at bruge til både gavl, tag og facade. Fibercement er også et billigt materiale, og det gælder både ift. den løbende vedligeholdelse, prisen på selve materialet og monteringen.

Fibercement bliver også kaldt for Cembrit og eternit. Det er fremstillet af cement, vand, kalk samt fibre fra planter og plast. Dette er med til at give materialet en større holdbarhed og en øget fleksibilitet, hvilket gør det særligt velegnet til forskellige former for beklædning.

Hos Jørn Laursen Tømrerservice foretrækker vi at bruge fibercement i form af Cembrit planker og HardiePlank. Det er for dig, der ønsker et flot og naturligt udseende, og som ønsker en facade, der ligner at være lavet af træ.​

Kontakt os nu

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.


  Galleri

  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på facaderenovering

  Hvis du går og drømmer om en vedligeholdelsesfri facade, så er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne for en facade i fibercement. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget projektet kommer til at koste.

  Du kan med fordel ringe til os på telefon 20 89 18 85, men du kan også skrive til vores e-mail jl-tomrerservice@hotmail.com, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage med en besvarelse på din henvendelse hurtigst muligt.​

  JL tømrerservice - årets håndværker

  Læs anmeldelser

  Det siger vores kunder

  Indvendige til udvendige tagrender og mere

  Vi har haft en god oplevelse af JL Tømrerservice fra start til slut. Jeg skrev en mail vedr. vores opgave og blev kontaktet kort efter. Jørn kom ud samme uge og kiggede for at give tilbud og vi modtog tilbuddet dagen efter. Helt ekstraordinært efter vores erfaringer med håndværkere. Hele processen har været super god, kvaliteten har været høj og der blev løbende afstemt hvad der skulle laves og hvordan, så tingene blevet lavet efter aftale. Jørn har også været yderst behagelig at have gående og gav hele tiden info om opgaven.

  Ny tagryg

  Jørn kan være stolt. Hans håndværk, kommunikation, pris, punktlighed er til UG med kryds og slange. Alt forløber som det skal, der bliver talt løsninger igennem og masser af kommunikation gennem forløbet fra tilbud til afslutning. Og han efterlader steder som han fandt det, pænt og ryddet. Super med billeder af udført arbejde og telefonisk kontakt hvis/når der opstår uventede situationer. Jeg anbefaler varmt Jørn.

  Nyt hegn

  Jørn var god til at oplyse om en forventet opstart og holdte os opdateret med hvornår der blevet leveret materialler og om opstartsdatoen ændrede sig. Han var god til at snakke tingene igennem og få bekræftet form på hegn, højden mv. så vi fik det ønskede resultat. Han har generelt været meget behagelig at samarbejde med og leveret et flot håndværk. Kan stærkt anbefale Jørn til andre.

  Vi er sociale!

  Følg med på Facebook og Instagram

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

  FB mockup