Tagrenovering i Greve

vi har mere end 15 års erfaring

Vi har stor erfaring inden for tagrenovering

Trænger dit tag til en kærlig hånd? Så står vi hos Jørn Laursen Tømrerservice klar til at hjælpe i Greve og omegn. Vi har stor erfaring med diverse opgaver inden for tagrenovering og kan derfor med stor sandsynlighed også hjælpe dig. Vi kommer typisk hos kunder i og omkring Greve, Solrød og Vallensbæk, men står også til rådighed uden for disse områder.

Vi er et professionelt tømrerfirma med stor erfaring inden for forskellige former for tagarbejde – vi tilbyder bl.a. at lægge eternittag fra Cembrit. Derfor er vi i stand til at tilbyde tagreparation og tagrenovering lige efter dine ønsker og behov. Derudover hjælper vi også med reparation af facader og gavle.

Vi har fokus på at levere en god service hele vejen rundt, så du trygt kan vælge os som din næste samarbejdspartner.

Kontakt os nu

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.


  Hvad koster et nyt tag?

  Den nøjagtige pris på et nyt tag afhænger af den pågældende opgaves omfang. Her spiller tagtypen samt tagets areal en rolle. Hos os kan du dog forvente at modtage konkurrencedygtige priser og skarpe tilbud hver gang uanset opgaven.

  Til trods for de billige priser går vi aldrig på kompromis med kvaliteten på det arbejde, som vi udfører.
  Vi er medlem af Byg Garanti, hvilket er din sikkerhed for dette. Desuden er vi autoriseret Cembrit mester og certificeret Plastmo partner.

  Vi varetager alle opgaver på området, såsom udskiftning af asbesttage til nye tage. Hvis du har et asbesttag fra 1986, bør det udskiftes til et nyt. Vi samarbejder med Cembrit, som leverer kvalitetstage til mange forskellige behov.

  Hvad koster en tømrer?

  Den nøjagtige pris på en tømrer afhænger af, hvilken opgave der skal løses. Her spiller opgavens omfang samt materialerne en rolle. Hos os kan du dog forvente gode og konkurrencedygtige priser hver gang, uanset opgaven.

  Vi har fokus på at levere en god service og holdbare løsninger til hver enkelt kunde. Derfor kan du forvente et tæt samarbejde, hvor vores tømrermester imødekommer dine ønsker og behov bedst muligt.

  Vi leverer udelukkende løsninger af høj kvalitet, hvilket vores medlemskab af Byg Garanti er din sikkerhed for.

  Vil I høre mere?

  Kontakt os og hør mere om tagrenovering

  Ønsker du at modtage flere oplysninger, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud og kigger og holder efterfølgende et konsulentmøde, hvor du kan høre mere. Uanset hvilken tagopgave du skal bruge hjælp til, står vi til rådighed. Fra tag til tagrender – vi klarer det hele! Du kan kontakte os på tlf. nr. 20 89 18 85 eller på mail jl-tomrerservice@hotmail.com, så vender vi tilbage snarest muligt.

  JL tømrerservice - årets håndværker

  Læs anmeldelser

  Det siger vores kunder

  Indvendige til udvendige tagrender og mere

  Vi har haft en god oplevelse af JL Tømrerservice fra start til slut. Jeg skrev en mail vedr. vores opgave og blev kontaktet kort efter. Jørn kom ud samme uge og kiggede for at give tilbud og vi modtog tilbuddet dagen efter. Helt ekstraordinært efter vores erfaringer med håndværkere. Hele processen har været super god, kvaliteten har været høj og der blev løbende afstemt hvad der skulle laves og hvordan, så tingene blevet lavet efter aftale. Jørn har også været yderst behagelig at have gående og gav hele tiden info om opgaven.

  Ny tagryg

  Jørn kan være stolt. Hans håndværk, kommunikation, pris, punktlighed er til UG med kryds og slange. Alt forløber som det skal, der bliver talt løsninger igennem og masser af kommunikation gennem forløbet fra tilbud til afslutning. Og han efterlader steder som han fandt det, pænt og ryddet. Super med billeder af udført arbejde og telefonisk kontakt hvis/når der opstår uventede situationer. Jeg anbefaler varmt Jørn.

  Nyt hegn

  Jørn var god til at oplyse om en forventet opstart og holdte os opdateret med hvornår der blevet leveret materialler og om opstartsdatoen ændrede sig. Han var god til at snakke tingene igennem og få bekræftet form på hegn, højden mv. så vi fik det ønskede resultat. Han har generelt været meget behagelig at samarbejde med og leveret et flot håndværk. Kan stærkt anbefale Jørn til andre.

  Vi er sociale!

  Følg med på Facebook og Instagram

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

  FB mockup

  Indhent et tilbud