vi har mere end 15 års erfaring

Få dit drømmehegn

Drømmer du om at få det helt perfekte hegn, der både passer til din personlige stil og opfylder dine behov for sikkerhed og privatliv? Så er du kommet til det rette sted!

Vi forstår, at valg af hegn til din ejendom kan være en stor beslutning, og derfor er det vigtigt for os at tage os tid til at forstå dine ønsker og behov. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der matcher din personlige stil og passer perfekt til din ejendom.

Uanset om du ønsker en moderne, minimalistisk stil eller en mere traditionel og rustik udseende, har vi det perfekte hegn til dig. Vores hegn er designet til at beskytte din ejendom og give dig den ønskede grad af privatliv, samtidig med at det skaber et smukt og indbydende udseende.

Så hvorfor nøjes med et standard hegn, når du kan få dit helt eget drømmehegn? Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe det perfekte hegn til din ejendom!

Bestil hegn

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

  Vi tilbyder forskellige former for hegn

  Hos JL Tømrerservice tilbyder vi kraftige raftehegn i fordelagtige pakkeløsninger, som gør det nemt at bestille og montere. Vores tømrerfirma er beliggende i Greve nær Vallensbæk og Solrød, hvilket betyder at vi tilbyder levering og montering på hele Sjælland.

  Vi har gjort det meget nemt for vores kunder at bestille og montere et raftehegn. Vi laver forskellige pakkeløsninger, så man nemt kan sammensætte sit eget personlige hegn. Vores raftehegn kan bestilles i grøn trykimprægnering eller med bark i en højde af 120, 150 eller 180 cm. Når du indhenter et tilbud består pakken af skruer stolpebeton stolper samt rafter. Hegnet har mange funktioner – det kan for eksempel benyttes til, læ, afskærmning, adskillelse, opdeling, hygge, terrassehegn, forhavehegn, skelhegn m.m.

  Hos JL Tømrerservice tilbyder vi robuste og flotte blokhus hegn i fordelagtige pakkeløsninger, som gør det nemt at bestille og montere. Vores Tømrerfirma er beliggende i Greve nær Vallensbæk og Solrød, hvilket betyder at vi tilbyder levering og montering på hele Sjælland.

  Som medlem af Byg Garanti er du sikret høj kvalitet og garanti for produktet.

  Vi har gjort det meget nemt for vores kunder at få et blokhus hegn. vi har lavet forskellige pakkeløsninger, så man nemt kan sammensætte et blokhus hegn efter egne ønsker. Vi tilbyder blokhus hegn som er trykimprægneret i enten grøn eller brun i en højde af 120, 150 eller 180 cm. I pakken medfølger firkantede fræset stolper, rund overlægger og blokhus brædder.

  Hegnet har mange funktioner – det kan benyttes til, læ, afskærmning, adskillelse, opdeling, hygge, terrassehegn, forhavehegn, skelhegn m.m.

  Hos JL Tømrerservice kan vi tilbyde et stærkt og stilrent klinkhegn i enkle pakkeløsninger, som gør det nemt at bestille og montere. Vores Tømrerfirma er beliggende i Greve tæt ved Vallensbæk og Solrød, men vi foretager gerne levering og montering på hele Sjælland.

  Vi er medlem af Byg Garanti hvilket øger din sikkerhed.

  Vi har besluttet at gøre det nemt for vores kunder at få et klinkhegn. Vi har lavet forskellige pakkeløsninger, så man nemt kan vælge et klinkhegn efter egne ønsker. Vi tilbyder klinkhegn som er trykimprægneret i enten grøn eller brun i en højde af 120, 150 eller 180 cm. I pakken medfølger firkantede fræset stolper, firkantet skrå overlægger samt dobbelt klink.

  Hegnet kan have mange funktioner – det kan bl.a. benyttes til, læ, afskærmning, adskillelse, opdeling, hygge, terrassehegn, forhavehegn, skelhegn m.m.

  Hos JL Tømrerservice tilbyder vi kraftige hegn i fordelagtige pakkeløsninger, som gør det nemt at bestille og montere. Vores Tømrerfirma er beliggende i Greve nær Vallensbæk og Solrød, hvilket betyder at vi tilbyder levering og montering på hele Sjælland.

  Plankeværk i grøn trykimprægneret leveres fra Frøslev træ, som er en dansk producent, der har til huse i Padborg. Du vil derfor opleve en høj kvalitetsstandard i materialerne. Vores stolper leveres i trykimprægneret klasse A, hvilket betyder at de er godkendt til at komme i jorden (NTR klasse A) vores hegnsbrædder leveres i klasse A/B, hvilket betyder at de er godkendt til jordkontakt, men ikke godkendt til at komme i jorden. Materialerne er i bedste danske kvalitet.

  Hos JL Tømrerservice tilbyder vi kraftige Hegn i fordelagtige pakkeløsninger, som gør det nemt at bestille og montere. Vores Tømrerfirma er beliggende i Greve nær Vallensbæk og Solrød, hvilket betyder at vi tilbyder levering og montering på hele Sjælland.

  FT Systemhegn er et koncept, der gør det nemt for dig at skabe et hegn i det format og design, du ønsker. Vi sørger for, at kvaliteten og holdbarheden er blandt de bedste på markedet, og at du nemt selv kan montere dit gør det selv hegn.
  Vi kalder det FT Systemhegn, fordi alle elementer passer sammen, uanset hvordan du vælger at sammensætte dem. Det betyder, at du også kan anvende løsningen til meget andet end hegn – kun fantasien sætter grænser.

  Vi har med andre ord tænkt på alt i designet, og derfor får du også en løsning, der er optimeret det udendørs træ til det danske vind og vejr, uden at gå på kompromis med miljøet. Det betyder en stærk løsning, der kan danne rammen om din bolig og gør det selv hegn mange år frem i tiden.

  Hos JL Tømrerservice tilbyder vi kraftige komposit i fordelagtige pakkeløsninger, som gør det nemt at bestille og montere. Vores tømrerfirma er beliggende i Greve nær Vallensbæk og Solrød, hvilket betyder at vi tilbyder levering og montering på hele Sjælland.

  Hegnsystem er et professionelt eksklusivt og gennemtænkt hegnsystem. Det er vedligeholdelsesfrit og lever op til de strengeste krav i forhold til kvalitet, holdbarhed og bæredygtighed.

  Et sæt består af varmgalvaniserede stolper, topprofil, U-skinner, bundskinne og stolpehatte samt kompositbrædder og et skruesæt.

  Kompositbrædderne er fremstillet af 60 % genbrugstræ, 30 % genbrugsplast og 10 % additiver. Ved at anvende genbrugstræ skånes miljøet, da produktionen ikke medfører fældning af skove. Kompositbrædderne er 100 % fri for bambus og helt uden ftalater.
  Brædderne har utrolig lang levetid, de kan ikke rådne og du skal aldrig male dem.

  Vores resultater

  Valg af systemhegn

  Vi tilbyder forskellige slag hegn til systemheg, så du selv kan vælge den type der passer bedst til dig og dit hjem.

  V FUGE HEGN

  Profilens kantede og enkle design giver et anderledes udtryk, der passer ind i mange forskellige beboelsesmiljøer.
  Fugehegn
  Facet

  Facet profilhegn

  Ligesom V-fugen har facetprofilet et kantet udtryk, dette er dog suppleret med nogle lodrette riller, der er fræset direkte ind i hegnsbrædderne, hvilket giver hegnet et helt unikt udseende.

  Skyggefuge pakkeløsning

  Profildesign, hvor skyggefugen giver et anderledes udseende med en drypnæse, der er befordrende for lang holbarhed i al slags vind og vejr.
  skyggefuge

  Tekniske informationer

  Et raftehegn er et hegn lavet ud af såkaldte rafter – tynde, lige træstammer, hvor alle sidegrene er hugget af. Traditionelt er en rafte af gran og med bark, men i dag findes der mange forskellige muligheder:

  Rafter: Trykimprægneret Rafter / Lærke Rafter/ bark
  Ø6 200 cm Klasse AB
  Stolper: Ø10/Ø12 – 200 / 300 cm
  Runde Trykimprægneret stolper Klasse A
  Info: Kl. A Pæl = holdbarhed i jord, ca. 20-25 år

  VARIANTER

  • Grøn tryk imp Klasse AB NTR
  • Brun tryg imp Klasse AB NTR
  • Sibirisk Lærketræ

  GØR DET PERSONLIGT, DESIGN DIT EGET RAFTEHEGN

  Du kan selv bestemme, hvordan dit hegn kommer til at se ud i sidste ende, for der er mange forskellige muligheder for valg af rafter og stolper. Du kan blandt andet vælge mellem:

  • Vandrette og lodrette rafter
  • Runde stolper og H stolper
  • Barkrafter eller trykimprægnerede rafter
  • Hegn med rafter i hver eller hver anden række

  Stolper: Firkantede 90 x 90 mm. – Standard længde 2,7 m.

  Overlægger: Rund overlægger – Færdigmål 45 x 120mm – Standard længde 3,9 m.

  Brædder: Blokhus 33 x 145 mm. (dækmål 130 mm.) Standard længde 1,8 m.

  Materiale: Fyr – trykimprægneret i grøn eller brun.

  Overstående pakke indeholder alle de materialer som du skal bruge til dit nye FT systemhegn i blokhus profil. Dog er skruer og stolpebeton ikke en del af pakken, men kan nemt tilvælges i forbindelse med bestillingen.

  OBS: Hvis du ønsker hjørnestolper eller skrå overligger, i stedet for det udvalgte, så skriv det i kommentarfeltet

   

  TEKNISK SPECIFIKATIONER:
  Færdigmål: 33x145mm
  Std længde: 1,8m
  Lbm pr m2: 7,7m
  Dækmål: 13cm højde

  VARIANTER:
  Grøn tryk imp Klasse AB NTR
  Brun Tryg imp Klasse AB NTR
  Sibirisk Lærk
  Malede Sort
  Malede Mahogni (Transparent)

  under din bestilling.

  Stolper: Firkantede 90 x 90 mm. – Standard længde 2,7 m.

  Overlægger: Rund overlægger – Færdigmål 45 x 120mm – Standard længde 3,9 m.

  Brædder: Blokhus 33 x 145 mm. (dækmål 130 mm.) Standard længde 1,8 m.

  Materiale: Fyr – trykimprægneret i grøn eller brun.

  Overstående pakke indeholder alle de materialer som du skal bruge til dit nye FT systemhegn i blokhus profil. Dog er skruer og stolpebeton ikke en del af pakken, men kan nemt tilvælges i forbindelse med bestillingen.

  OBS: Hvis du ønsker hjørnestolper eller skrå overligger, i stedet for det udvalgte, så skriv det i kommentarfeltet under din bestilling.

  TEKNISK SPECIFIKATIONER:
  Færdigmål: 33x145mm
  Std længde: 1,8m
  Lbm pr m2: 7,7m
  Dækmål: 13cm højde

  VARIANTER:
  Grøn tryk imp Klasse AB NTR
  Brun Tryg imp Klasse AB NTR
  Sibirisk Lærk
  Malede Sort
  Malede Mahogni (Transparent)

  TEKNISK INFORMATION VANDRET PLANKEVÆRK

  • Hegnsbrædder måler 19x100mm x 180cm (kraftige brædder)
  • Lægter måler 38x57mm leveres i længden ca. 2 meter
  • Stolpe måler 97x97mm x 300cm (trykimprægneret efter de høje NTR standarder kl. A)
  • Stolpehat galvaniseret 97x97mm

  TEKNISK INFORMATION LODRET PLANKEVÆRK

  • Hegnsbrædder måler 19x100mm x 180cm (kraftige brædder)
  • Reglar måler 45x95mm leveres i længden ca. 2 meter (skæres til på stedet)
  • Stolpe måler 97x97mm x 270cm (trykimprægneret efter de høje NTR standarder kl. A)
  • Stolpehat galvaniseret 97x97mm

  Vi kalder vores garanti for FT Premium og det betyder ganske enkelt, at vi giver 20 års holdbarhedsgaranti på alle trædele i FT Systemhegn (sibirisk lærk undtaget).
  Garantien omfatter trykimprægneret- og malet hegn.

  Vi trykimprægnerer selv vores træ, og det gør vi efter standarderne foreskrevet af Nordisk Træbeskyttelsesråd (NTR). Disse standarder opdeles i forskellige klasser, alt efter hvad træet skal bruges til, og dette kontrolleres af NTR. Frøslev Systemhegn imprægneres helt ind til kernen. Derfor tør vi godt give 20 års garanti på dit premium træ.

  Et Frøslev Systemhegn er den perfekte måde at understrege miljø og rum i haven, skabe læ eller afskærme fra omverdenen – havehegn i en smuk udførsel med kvalitetstræ sikrer en finish, der matcher dit hjem. Og så er vi så sikre på kvaliteten og holdbarheden på Frøslev Systemhegn, at vi giver 20 års holdbarhedsgaranti.

  Se katalog fra Frøslev

  DESIGN DIT EGET FT SYSTEMHEGN
  Med Frøslev Systemhegn kan du vælge mellem 6 forskellige profiltyper og skabe præcis det udtryk, du ønsker. Alt passer sammen, så det er nemt at skræddersy dit nye hegn.
  Du kan vælge mellem traditionel grøn- eller brunimprægneret fyr, sibirisk lærk og malede profiler.

  Brunimprægneret fyr har en varm brun nuance, ubehandlet sibirisk lærk har en smuk gylden glød og de malerbehandlede profiler er udført i gran af høj kvalitet.

  Systemhegn.

  GODE RÅD TIL PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE

  De fleste pletter kan fjernes med en groftvævet karklud med flydende brun sæbe opløst i varmt vand (50 ml. til 5 liter vand). Særligt problematiske pletter kan minimeres med rensebenzin.

  Algevækst fjernes med et anerkendt og effektivt middel. Brug ikke højtryksrenser, da algevæksten typisk spredes.

  TEKNISK INFORMATION

  Kompositbrædder: Flere varianter
  Stolper og skinner: Varmgalvaniseret stål
  Stolpehat: Dark, plast
  Kompositbrædder: 16 x 160 x 1800 mm.
  Stolpe: 80 x 80 x 2500 mm. Godstykkelse 2 mm.
  U-skinne: 21 x 20 x 1830 mm. Godstykkelse 2 mm.
  Topskinne: 26 x 30 x 1811 mm. Godstykkelse 2 mm.
  Stolpehat, pyramide formet: 80 x 80 x 4/7 mm. (4 mm ved stolpen og 7 mm på midten)
  Længde på et komplet startsæt: 197,1 cm.

  HVAD KOSTER RAFTEHEGN PR. METER?

  Prisen på dit hegn kan du se i boksen ovenover. Når du har valgt den ønskede længde, højde og materiale vil der blive udregnet en pris. Herudover kan du også tilføje skruer og stolpebeton til din bestilling. Dette vil selvfølgelig blive lagt oven i prisen.

  Kontakt os for mere info

  Har du brug for mere information om vores hegn eller leveringstid? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder som sagt også levering og montering. Vi er medlem af byg garanti, hvilket sikrer dig høj kvalitet og garanti. Du kan kontakte os på telefon 20 89 18 85, via mail til jl-tomrerservice@hotmail.com eller ved at bruge kontaktformularen.

  Læs anmeldelser

  Det siger vores kunder

  Indvendige til udvendige tagrender og mere

  Vi har haft en god oplevelse af JL Tømrerservice fra start til slut. Jeg skrev en mail vedr. vores opgave og blev kontaktet kort efter. Jørn kom ud samme uge og kiggede for at give tilbud og vi modtog tilbuddet dagen efter. Helt ekstraordinært efter vores erfaringer med håndværkere. Hele processen har været super god, kvaliteten har været høj og der blev løbende afstemt hvad der skulle laves og hvordan, så tingene blevet lavet efter aftale. Jørn har også været yderst behagelig at have gående og gav hele tiden info om opgaven.

  Ny tagryg

  Jørn kan være stolt. Hans håndværk, kommunikation, pris, punktlighed er til UG med kryds og slange. Alt forløber som det skal, der bliver talt løsninger igennem og masser af kommunikation gennem forløbet fra tilbud til afslutning. Og han efterlader steder som han fandt det, pænt og ryddet. Super med billeder af udført arbejde og telefonisk kontakt hvis/når der opstår uventede situationer. Jeg anbefaler varmt Jørn.

  Nyt hegn

  Jørn var god til at oplyse om en forventet opstart og holdte os opdateret med hvornår der blevet leveret materialler og om opstartsdatoen ændrede sig. Han var god til at snakke tingene igennem og få bekræftet form på hegn, højden mv. så vi fik det ønskede resultat. Han har generelt været meget behagelig at samarbejde med og leveret et flot håndværk. Kan stærkt anbefale Jørn til andre.

  Vi er sociale!

  Følg med på Facebook og Instagram

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

  FB mockup