BLOKHUS HEGN SOM PAKKELØSNING

vi har mere end 15 års erfaring

BLOKHUS HEGN

Hos JL Tømrerservice tilbyder vi robuste og flotte blokhus hegn i fordelagtige pakkeløsninger, som gør det nemt at bestille og montere. Vores Tømrerfirma er beliggende i Greve nær Vallensbæk og Solrød, hvilket betyder at vi tilbyder levering og montering på hele Sjælland.

Som medlem af Byg Garanti er du sikret høj kvalitet og garanti for produktet.

Vi har gjort det meget nemt for vores kunder at få et blokhus hegn. vi har lavet forskellige pakkeløsninger, så man nemt kan sammensætte et blokhus hegn efter egne ønsker. Vi tilbyder blokhus hegn som er trykimprægneret i enten grøn eller brun i en højde af 120, 150 eller 180 cm. I pakken medfølger firkantede fræset stolper, rund overlægger og blokhus brædder.

Hegnet har mange funktioner – det kan benyttes til, læ, afskærmning, adskillelse, opdeling, hygge, terrassehegn, forhavehegn, skelhegn m.m.

Bestil hegn

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

  TEKNISKE INFORMATIONER OM BLOKHUS HEGN:

  Stolper: Firkantede 90 x 90 mm. – Standard længde 2,7 m.

  Overlægger: Rund overlægger – Færdigmål 45 x 120mm – Standard længde 3,9 m.

  Brædder: Blokhus 33 x 145 mm. (dækmål 130 mm.) Standard længde 1,8 m.

  Materiale: Fyr – trykimprægneret i grøn eller brun.

  Overstående pakke indeholder alle de materialer som du skal bruge til dit nye FT systemhegn i blokhus profil. Dog er skruer og stolpebeton ikke en del af pakken, men kan nemt tilvælges i forbindelse med bestillingen.

  OBS: Hvis du ønsker hjørnestolper eller skrå overligger, i stedet for det udvalgte, så skriv det i kommentarfeltet under din bestilling.

  TEKNISK SPECIFIKATIONER:
  Færdigmål: 33x145mm
  Std længde: 1,8m
  Lbm pr m2: 7,7m
  Dækmål: 13cm højde

  VARIANTER:
  Grøn tryk imp Klasse AB NTR
  Brun Tryg imp Klasse AB NTR
  Sibirisk Lærk
  Malede Sort
  Malede Mahogni (Transparent)

  KONTAKT OS FOR MERE INFO

  Hvis du vil vide mere om vores blokhus hegn eller leveringstid skal du ikke tøve, med at kontakte os. Som sagt hjælper vi også gerne med monteringen af hegnet. Se vores priser for montering her. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 20 89 18 85, skrive en mail til jl-tomrerservice@hotmail.com eller ved at bruge kontaktformularen.

  Blokhus

  Læs anmeldelser

  Det siger vores kunder

  Indvendige til udvendige tagrender og mere

  Vi har haft en god oplevelse af JL Tømrerservice fra start til slut. Jeg skrev en mail vedr. vores opgave og blev kontaktet kort efter. Jørn kom ud samme uge og kiggede for at give tilbud og vi modtog tilbuddet dagen efter. Helt ekstraordinært efter vores erfaringer med håndværkere. Hele processen har været super god, kvaliteten har været høj og der blev løbende afstemt hvad der skulle laves og hvordan, så tingene blevet lavet efter aftale. Jørn har også været yderst behagelig at have gående og gav hele tiden info om opgaven.

  Ny tagryg

  Jørn kan være stolt. Hans håndværk, kommunikation, pris, punktlighed er til UG med kryds og slange. Alt forløber som det skal, der bliver talt løsninger igennem og masser af kommunikation gennem forløbet fra tilbud til afslutning. Og han efterlader steder som han fandt det, pænt og ryddet. Super med billeder af udført arbejde og telefonisk kontakt hvis/når der opstår uventede situationer. Jeg anbefaler varmt Jørn.

  Nyt hegn

  Jørn var god til at oplyse om en forventet opstart og holdte os opdateret med hvornår der blevet leveret materialler og om opstartsdatoen ændrede sig. Han var god til at snakke tingene igennem og få bekræftet form på hegn, højden mv. så vi fik det ønskede resultat. Han har generelt været meget behagelig at samarbejde med og leveret et flot håndværk. Kan stærkt anbefale Jørn til andre.

  Vi er sociale!

  Følg med på Facebook og Instagram

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

  FB mockup

  Indhent et tilbud