KOMPOSIT OG FIBERCEMENT

vi har mere end 15 års erfaring

KOMPOSIT OG FIBERCEMENT

Hos JL Tømrerservice tilbyder vi kraftige komposit i fordelagtige pakkeløsninger, som gør det nemt at bestille og montere. Vores tømrerfirma er beliggende i Greve nær Vallensbæk og Solrød, hvilket betyder at vi tilbyder levering og montering på hele Sjælland.

Hegnsystem er et professionelt eksklusivt og gennemtænkt hegnsystem. Det er vedligeholdelsesfrit og lever op til de strengeste krav i forhold til kvalitet, holdbarhed og bæredygtighed.

Et sæt består af varmgalvaniserede stolper, topprofil, U-skinner, bundskinne og stolpehatte samt kompositbrædder og et skruesæt.

Kompositbrædderne er fremstillet af 60 % genbrugstræ, 30 % genbrugsplast og 10 % additiver. Ved at anvende genbrugstræ skånes miljøet, da produktionen ikke medfører fældning af skove. Kompositbrædderne er 100 % fri for bambus og helt uden ftalater.
Brædderne har utrolig lang levetid, de kan ikke rådne og du skal aldrig male dem.

Bestil hegn

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

  GODE RÅD TIL PLEJE OG VEDLIGEHOLD

  De fleste pletter kan fjernes med en groftvævet karklud med flydende brun sæbe opløst i varmt vand (50 ml. til 5 liter vand). Særligt problematiske pletter kan minimeres med rensebenzin.

  Algevækst fjernes med et anerkendt og effektivt middel. Brug ikke højtryksrenser, da algevæksten typisk spredes.

  TEKNISK INFORMATION

  Kompositbrædder: Flere varianter
  Stolper og skinner: Varmgalvaniseret stål
  Stolpehat: Dark, plast
  Kompositbrædder: 16 x 160 x 1800 mm.
  Stolpe: 80 x 80 x 2500 mm. Godstykkelse 2 mm.
  U-skinne: 21 x 20 x 1830 mm. Godstykkelse 2 mm.
  Topskinne: 26 x 30 x 1811 mm. Godstykkelse 2 mm.
  Stolpehat, pyramide formet: 80 x 80 x 4/7 mm. (4 mm ved stolpen og 7 mm på midten)
  Længde på et komplet startsæt: 197,1 cm.

  KONTAKT OS FOR MERE INFO

  Har du brug for mere information om vores raftehegn eller leveringstid? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder som sagt også levering og montering. Vi er medlem af byg garanti, hvilket sikrer dig høj kvalitet og garanti. Du kan kontakte os på telefon 20 89 18 85, via mail til jl-tomrerservice@hotmail.com eller ved at bruge kontaktformularen.​

  udskiftning af vinduer sort og hvidt hus

  Læs anmeldelser

  Det siger vores kunder

  Indvendige til udvendige tagrender og mere

  Vi har haft en god oplevelse af JL Tømrerservice fra start til slut. Jeg skrev en mail vedr. vores opgave og blev kontaktet kort efter. Jørn kom ud samme uge og kiggede for at give tilbud og vi modtog tilbuddet dagen efter. Helt ekstraordinært efter vores erfaringer med håndværkere. Hele processen har været super god, kvaliteten har været høj og der blev løbende afstemt hvad der skulle laves og hvordan, så tingene blevet lavet efter aftale. Jørn har også været yderst behagelig at have gående og gav hele tiden info om opgaven.

  Ny tagryg

  Jørn kan være stolt. Hans håndværk, kommunikation, pris, punktlighed er til UG med kryds og slange. Alt forløber som det skal, der bliver talt løsninger igennem og masser af kommunikation gennem forløbet fra tilbud til afslutning. Og han efterlader steder som han fandt det, pænt og ryddet. Super med billeder af udført arbejde og telefonisk kontakt hvis/når der opstår uventede situationer. Jeg anbefaler varmt Jørn.

  Nyt hegn

  Jørn var god til at oplyse om en forventet opstart og holdte os opdateret med hvornår der blevet leveret materialler og om opstartsdatoen ændrede sig. Han var god til at snakke tingene igennem og få bekræftet form på hegn, højden mv. så vi fik det ønskede resultat. Han har generelt været meget behagelig at samarbejde med og leveret et flot håndværk. Kan stærkt anbefale Jørn til andre.

  Vi er sociale!

  Følg med på Facebook og Instagram

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

  FB mockup